Om os

Lash Extensions & Brow Fix

Om Hend Beauty

Hend Beauty er en skønhedssalon i Rødovre, som lever efter en meget simpel vision: At hjælpe alle vores kunder med at blive den bedste og smukkeste udgave af dem selv. Hvordan den vision ser ud, er meget individuelt fra kunde til kunde. Nogle kunder kommer til os med hudproblemer, uønsket hårvækst, karsprængninger, ar eller et smil de er kede af. Andre kommer for at forkæle dem selv med alt fra nye smukke vipper og ansigtsbehandlinger til en flot ny frisure med nye negle, makeup og håropsætning til en særlig anledning. Ingen kunder er ens – men servicen er den samme.

Vi samler på glade kunder

Uanset hvad dit udgangspunkt er, og hvorfor du besøger os hos Hend Beauty, så er din oplevelse og tilfredshed vores absolutte første prioritet. Det betyder, at vi tager os tid til dig. Vi lytter til dine ønsker, og gør vores bedste for at efterleve dem. Efter konsultationen anbefaler vores dygtige behandlere de behandlinger, der kan imødekomme dine behov og ønsker på bedste vis. Samtidig giver behandleren et realistisk bud på, hvor mange behandlinger du kan forvente for at opnå dit ønskede resultat. På den måde er du altid sikret en transparent og ærlig vejledning, når du kommer til konsultation hos Hend Beauty.

Høj service hele vejen igennem

Vores høje serviceniveau er vores stærkeste varemærke hos Hend Beauty. Vi er stolte af at have glade og tilbagevendende kunder, og det kommer ikke af sig selv. Det er et resultat af et stærkt værdisæt om, at vores kunder skal have den bedste oplevelse, når de besøger os – hver gang. Saml derfor dine behandlinger ét sted, og læg din skønhed og velvære trygt i vores hænder. Vi er utroligt passionerede og har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen, og vi vil altid gøre vores absolut bedste for, at du rejser dig som den smukkeste og bedste version af dig selv, når du er færdig i stolen hos os. Det er din garanti, når du vælger skønhedsbehandlinger hos Hend Beauty.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop