Behandlinger

Behandlinger hos Hend Beauty

Her kan du finde oversigt over vores forskellige behandlinger hos Hend Beauty. Vi kan også tilbyde kombinationsbehandlinger, hvis du gerne vil have flere behandlinger samme dag.

Ansigtsbehandlinger

Hos Hend Beauty er vi specialister i at forkæle din hud, så du kan være den smukkeste udgave af dig selv. Vi har et stort udvalg af eksklusive ansigtsbehandlinger, der hjælper på alt fra akne og ar til rynker og træt vinterhud. Uanset hvad dit hudproblem er, har vi en behandling, der kan give dig gløden tilbage og afhjælpe dine hudproblemer, så du kan få den hud, du drømmer om.

Tandblegning

Hos Hend Beauty ved vi, at et flot, hvidt smil kan gøre underværker for din udstråling og selvtillid. Derfor hjælper vi hvert år mange danskere med at få hvidere tænder vha. skånsom og sikker tandblegning med vores SmileEffect tandblegning, som giver et flot, naturligt smil med helt op til 2-9 toner lysere tænder. Så kan du gå ud i verden og møde alle med et flot, hvidt smil, som giver det løft til din udstråling og selvtillid, som du fortjener.

Lash Extensions & Brow Fix

Hos Hend Beaty har vi mange års erfaring indenfor Lash Extensions og Brow Fix, der sikrer dig smukke lange vipper, og fine, markerede bryn, der for alvor indrammer dine øjne. Uanset hvilket look du er til, så sørger vores dygtige behandlere for, at du får lige præcis de vipper og smukke bryn, du drømmer om, når du sætter dig i stolen hos Hend Beauty.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop