Permanent Hårfjerning

Hårfjerning

Vær den bedste udgave af dig

Er du træt af at vokse, plukke og barbere hår flere gange om ugen? Så har vi den helt rette løsning hos Hend Beauty. Vi tilbyder permanent hårfjerning med en højteknologisk og effektiv diodelaser med hele tre bølgelængder, der er kraftigere og mere effektiv sammenlignet med IPL-lasere. Så slipper du for voksbehandlinger, epilering og barbering, og kan i stedet nyde din hud frisk og glat uden uønsket hårvækst, så du kan føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

3 fordele ved permanent hårfjerning

Der er intet som den dejlige fornemmelse, man får, når man lige er blevet vokset eller har plukket uønskede hår ud med en pincet eller epilator. Slip for ubehaget og nyd fordelene ved permanent hårfjerning.

Ingen røde knopper

Slip for irriterende røde knopper ved hårsækkene, som ses tit efter barbering.

Tidsbesparende

Spar tiden på voksbehandlinger, epilering og barbering dag ud og ind, og nyd din flotte og glatte hud hver dag.

Smertefri behandling

Slip for smerten ved epilering og voksbehandlinger. Permanent hårfjerning føles som lette slag med en elastik mod huden og er en skånsom vej til et hårfrit resultat.

Mange fordele ved permanent hårfjerning

Vi kender alle problemerne med kløe, røde knopper og indgroede hår, når man skal barbere sig i tide og utide. At du slipper for at døje med disse gener, er dog langt fra de eneste fordele ved at få fjernet sine uønskede hår med vores permanent hårfjerningsmetode. Metoden er relativ smertefri til sammenligning med epilering og voksbehandlinger, hvor hårstråene rives op fra hårsækken. Vores diodelasere fjerner nemlig ikke blot håret fra hårsækkene, men arbejder aktivt med at ødelægge hårsækkene, så de ikke længere producerer hår. Hvilket betyder, at du fremover sparer en masse tid på at barbere dig, og slipper for at få udført smertefulde epileringsbehandlinger og voksbehandlinger for at få den silkebløde og glatte hud, du ønsker dig.

Inden og efter behandlingen

Inden din behandling er det vigtigt, at du har barberet det område, der skal behandles. Du må ikke have brugt pincet, epilator eller vokset dig tidligere, da håret skal være forbundet til hårsækken. Undgå solarie og selvbruner 4 uger op til behandlingen, da laseren i værste tilfælde kan forårsage en overfladisk forbrænding, da den opvarmer huden i stedet for håret. Selve behandlingen er smertefri, og vil føles som et let slag med en elastik.
Efter behandlingen er det ikke ualmindeligt at opleve en smule hævelse eller rødme. Dette vil dog hurtigt aftage, og du kan fortsætte med dagens gøremål uden problemer. Vi anbefaler, at du undgår solen efter behandlingen, og ellers altid anvender solcreme med faktor 50 med både UVA og UVB filter på det behandlede område, hvis du opholder dig i solen.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Ca. 2-3 uger efter behandlingen vil hårene falde ud af sig selv, og du vil over de næste uger føle dig hårfri, indtil der skyder nye hår frem. Alle hår er ikke i vækst på samme tid, da hårceller kan ligge i en dvalefase. For at få det ønskede resultat er det derfor nødvendigt at gentage behandlingen typisk 8-10 gange alt efter hvor meget hårvækst, du har. Behandlingsintervallet afhænger af, hvilket sted på kroppen som skal behandles og kan variere fra 4-8 uger mellem hver behandling, indtil det ønskede resultat opnås.
Har du spørgsmål til behandlingen, eller vil du gerne til konsultation og have en vurdering af, hvor mange behandlinger, du kan forvente for at blive hårfri, så er du mere end velkommen til at komme forbi vores klinik. Så tager vores dygtige behandlere et kig på det ønskede behandlede område og kommer med en professionel og ærlig vurdering af, hvad du skal forvente af behandlinger. Vi ser frem til at tage imod dig i klinikken.

Priser og behandlinger ved permanent hårfjerning

Hele krop & ansigt

2.800 kr.

Hel krop

2.500 kr.

Hele ben

1.300 kr.

Bryst & mave

1.000 kr.

Hel ryg

800 kr.

Hele arme

700 kr.

Halve ben

700 kr.

Brazil

500 kr.

Hele ansigtet

500 kr.

Halve arme

400 kr.

Mave

400 kr.

Baller

400 kr.

Armhuler

300 kr.

Lænd

300 kr.

Hals

300 kr.

Bakkenbarter

300 kr.

Nakke

300 kr.

Skuldre fra

250 kr.

Kinder

250 kr.

Bikinilinje

250 kr.

Overlæbe

200 kr.

Brystvorter

200 kr.

Konsultation til hårfjerning

0 kr.

Gebyr for barbering

300 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop