Botox & Filler

Hårfjerning

Behandling med Botox

Botox er et lægemiddel, som kan sprøjtes ind i ansigtsmusklerne, med det formål at glatte huden ud og formindske rynker. Botox blokerer nerveimpulserne i de små ansigtmuskler, og forhindrer dermed musklerne i at trække sig sammen. Ydermere virker botox kun på de specifikke muskler som behandles, og påvirker ikke de øvrige muskler. Rynker er et naturligt produkt af aldring. Med alderen bliver vores hud nemlig tyndere og mister volumen grundet tab af bl.a. kollagen. Derudover forekommer der helt naturligt dynamiske rynker i ansigtet, ved at disse muskler er overaktive, da de bruges flere hundrede gange om dagen. Rynkedannelsen udvikler sig særlig i panden, mellem øjenbrynene og omkring øjnene.

Botox kan også have en forebyggende effekt på rynker. Ved en tidlig behandling med faste intervaller, kan du forebygge at rynkerne bliver permanente.

Ved botoxbehandling hos Hend Beauty benytter vi Vistabel, som er det kosmetiske navn for botox.

Når du ønsker behandling med botox, påkræver vi en forundersøgelse, hvor vi informerer dig om hvad du kan forvente af behandlingen, laver en analyse af dit ansigt og vurderer, om behandlingen er egnet for dig. Forundersøgelsen er helt gratis, men et krav, da vi samtidig imødekommer loven der foreskriver, at du skal have 48 timers betænkningstid inden selve behandlingen. Ved forundersøgelsen tager vi et billede af dig, så du efterfølgende kan se effekten af behandlingen.

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Priser og behandlinger med Botox, Filler & Ejal40

Botox
1 område = 950 kr.
2 områder = 1.600 kr.
3 områder = 2.400 kr.
4 områder = 2.500 kr.
Tyggemuskel (kosmetisk) = fra 1.400 kr.
Gummy smile = 450 kr.
Læbeløft & brynløft = fra 300 kr.

 

Filler
0,5 ml = 1.100 kr.
1 ml = 1.750 kr.
2 ml = 3.400 kr.

 

Ejal40

 

2 ml = 1.400 kr.
2 ml (i tillæg til anden behandling) = 1.000 kr.

 

Behandling med Filler

Filler er en serie af sterile injicerbare geler, som består af hyaluronsyre og saltvand.Når hyaluronsyren injiceres i huden og bindevævet, integreres den med det omgivende væv og tilfører volumen og virker foryngende.

Filler bruges derfor til at udglatte rynker og genskabe volumen i områder, hvor dette er tabt. Eller hvor man blot ønsker mere af hvad naturligt forekommer. Desuden kan Filler bruges til at skulpturere ansigtet eller lave konturering fx til at skabe større symmetri eller give et naturligt løft.

Når du ønsker behandling med Filler, påkræver vi en forundersøgelse, hvor vi informerer dig om hvad du kan forvente af behandlingen. Forundersøgelsen er helt gratis, men et krav, da vi samtidig imødekommer loven der foreskriver, at du skal have 48 timers betænkningstid inden selve behandlingen.

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Hårfjerning

Behandling med Ejal40

Ejal40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er oplagt til at genopbygge den grundlæggende struktur. Behandlinger med Ejal40 strammer slap hud op, reducerer rynker, forbedrer hudtonen og elasticiteten samt forbedrer den generelle hudtilstand, på hals, hænder og ansigt.

Behandling med Ejal40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre.

Når du ønsker behandling med Ejal40, påkræver vi en forundersøgelse, hvor vi informerer dig om hvad du kan forvente af behandlingen. Forundersøgelsen er helt gratis, men et krav, da vi samtidig imødekommer loven der foreskriver, at du skal have 48 timers betænkningstid inden selve behandlingen.

Klinikkken er certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop