Ansigtsbehandlinger

Vær den bedste udgave af dig

Trænger dit ansigt til eksklusiv forkælelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hend Beauty har vi mange års erfaring med eksklusive ansigtsbehandlinger, der får dig til at stråle af skønhed og velvære. Uanset om du har problem med akne, rynker, karsprængninger, ar, træt/slap hud, eller blot trænger til ekstra glød og opstramning i ansigtet, så har vi en behandling, der hjælper dig med at få den hud, du drømmer om.

3 steps til pænere hud

Din hud har brug for pleje og opmærksomhed året rundt for at være sund og beskyttet mod alt fra solens farlige stråler og forurening til det hårde danske vejr og tidens tegn. Men med disse 3 simple steps, kan du komme godt fra start med din hudpleje allerede hjemme fra stuen.

Rens din hud

Sørg for at fjerne overskydende snavs, fedt og makeuprester fra dit ansigt hver dag, inden du går i seng.

Kun gode produkter

Sørg for at investere i gode produkter, der passer til din unikke hudtype og eventuelle hudproblemer

Solbeskyttelse

Brug altid solcreme eller dagcreme med UV beskyttelse, når du opholder dig i solen. Din hud vil takke dig.

Vær den bedste udgave af dig selv

Ansigtet er det første, vi ser, når vi møder mennesker. Derfor er det også vigtigt at have smuk og sund hud, så du kan føle dig godt tilpas. Døjer du med akne, ar, karsprængninger eller andre generende hudproblemer, er det dog ikke unaturligt at føle sig usikker. Hos Hend Beauty gør vi en dyd ud af at hjælpe dig med at komme dine hudproblemer til livs, så du kan føle dig som den bedste og smukkeste udgave af dig selv. Vi har mange års erfaring indenfor hudpleje og hudbehandlinger, og vi går altid det ekstra skridt for, at vores kunder stråler og er glade og tilfredse, når de forlader vores salon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop