Tandblegning

tandblegning

Vær den bedste udgave af dig

Er du ked af farven på dine tænder? Så sidder vi klar til at hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om. Den korteste afstand mellem to mennesker er et smil. Har man misfarvede og gule tænder, er det dog ikke altid ligetil og nemt at smile, når man møder nye mennesker. For nogle er der meget skam forbundet med at smile, fordi man ikke føler sig godt tilpas med sine tænder. Hos Hend Beauty mener vi, at alle fortjener at være glade for deres smil. Derfor hjælper vi hvert år mange danskere med at få hvidere tænder vha. skånsom og sikker tandblegning med SmileEffect, som giver et flot, naturligt smil med helt op til 2-9 toner lysere tænder. Så kan du gå ud i verden og møde alle med et flot, hvidt smil, som giver det løft til din udstråling og selvtillid, som du fortjener.

3 steps til hvidere tænder

En tandblegning kan gøre underværker for dit smil – men hvad kan du selv gøre, for at vedligeholde de hvide bisser efter en tandblegning hos os?

Børst tænder

Sørg for at børste tænder morgen og aften, så du får fjernet alle mad- og drikkerester, der kan misfarve dine tænder i løbet af dagen og natten.

Skær ned

Minimer indtaget af mad- og drikkevarer, der indeholder meget farve. Det kunne eksempelvis være te, kaffe, vin, lakrids, mm.

Undgå rygning

Rygning er #1 synder, når det kommer til misfarvning af dine tænder. Hvis du vil forlænge resultatet af din tandblegning, er det derfor vigtigt, at du ikke ryger.

Sikker og effektiv tandblegning

Vores effektive SmileEffect Scandinavia tandblegning varer kun 30 minutter, og er en skånsom og sikker måde at få lysnet sine tænder på. Vores SmileZERO gel overstiger ikke peroxid grænsen på 0,1%, som blev vedtaget d. 20. september 2011 for at sikre, at emaljen ikke tager skade under tandblegninger. Du kan derfor roligt slappe af i vores æggestol og nyde din tandblegning uden ubehag eller frygt for, at dine tænder tager skade af behandlingen. Vores behandling er 100% smertefri og uden nogle former for bivirkninger. Vores kunders oplevelse og sikkerhed er vores absolutte første prioritet. Derfor er du altid i trygge hænder hos os, da vi gør en dyd ud af at tilbyde behandlinger, der overholder alle retningslinjer for, hvad der anbefales til skønhedsbehandlinger.

Få et smil du kan være stolt af

Har du misfarvede og gule tænder er det ikke ensbetydende med, at du skal skamme dig over dit smil og slå dig til takke med at smile uden tænder resten af dit liv. Snyd ikke dig selv for et smil, du er stolt af. Kom forbi vores salon og lad vores dygtige behandlere tage et kig på dine tænder. Så vil de give deres ærlige og professionelle vurdering af, hvad en tandblegning kan gøre for dig, og hvor mange behandlinger, du kan forvente.
Alt efter hvor misfarvede dine tænder er, kan du forvente alt mellem 1-3 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende og langvarigt resultat. En tandblegning er ikke permanent, men ved god mundhygiejne og sund livsstil uden rygning og overdrevet indtag af farveholdige drikkevarer som rødvin, kaffe mm. kan resultatet vare et år eller mere. Hvor lang tid resultat af en tandblegning varer, er dog svært at sige helt præcist, da det kommer an på den enkeltes mundhygiejne samt spise- og drikkevaner.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et smukt hvidt smil, du kan være stolt af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop