Kursusforløb

Uddannelse i kosmetisk laserbehandling

Hos Hend Beauty tilbyder vi en solid uddannelse i kosmetisk laserbehandling. Dette gælder både for laser til permanent hårfjernelse, karbehandling samt rynkebehandling. Uddannelsen består af et certificerings kursus, der henvender sig til kommende behandlere, som ønsker at opnå registrering i kosmetisk laserbehandling i Danmark.

På kurset vil du opnå den fornødne viden og grundlæggende teori indenfor laser og IPL, samt definition af laser og laser klassifikation, analyse af hudens profil, grundlæggende forståelse af behandlingsprincipper ved uønsket hårvækst, kar eller milde rynker. Kurset omfatter ligeledes en gennemgang af lovgivning om kosmetisk behandling.
Kurset varetages af autoriseret sundhedspersonale sammen med erfaren speciallæge i dermatologi, der er til stede under hele træningsforløbet. Vi sørger derfor for, at du opnår de rette praktiske færdigheder gennem træning af teknikker med sidemandsoplæring, oplæring i laser indstillinger og kontinuerlig supervision.

Kurset afsluttes med en eksamen og et kursusbevis. Hos Hend Beauty tilbydes kursisterne efterfølgende sparring gennem besøgsdage på klinikken, hvor kontinuitet i de oplærte kompetencer prioriteres.

Vi uddanner altid vores kursister med samme kvalitet og niveau som vores egne medarbejdere, og du er derfor altid sikret en høj kvalitet af undervisning og supervision under hele dit uddannelsesforløb. Vi sørger ligeledes for at føre dig sikkert og kompetent nok igennem hele kurset, således at du efterfølgende kan udføre behandlinger selv på egen hånd.

Efter gennemført kursus, kan man f.eks. registreres til at kunne udføre laserbehandlinger til permanent hårfjerning. Denne metode er yderst populær. Ved behandlingen ødelægges de hårproducerende celler af laseren, der givet et mere permanent resultat. Samtidig er det en langt mere smertefri løsning sammenlignet med voksbehandlinger og epilering. På kurset opnår du de helt rette kompetencer og færdigheder til at kunne vejlede i, samt udføre korrekt og kvalitetssikret laserbehandling for dine fremtidige kunder.

Kurset henvender sig både til etablerede klinikker, som mangler denne behandlingsform samt personer som ønsker at kunne udføre laserbehandling i sit virke.
Når du har gennemført uddannelsen, hjælper vi dig gerne med at få en hudlæge tilknyttet. Dette er oftest vanskeligt for nye behandlere, som mangler det faglige netværk og kendskab til priserne på markedet. Det er ligeledes et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed for at kunne tilbyde kosmetiske laserbehandlinger, at man har en hudlæge tilknyttet.
Udvalget af lasermaskiner kan ligeledes være uoverskueligt for nye behandlere og det kan være vanskeligt at skelne, hvor man får mest værdi for pengene. Grundet vores netværk og tilknyttede speciallæge i dermatologi, kan vi tilbyde køb af markedets bedste lasermaskiner skræddersyet til dine behov og til konkurrencedygtige priser.

Med andre ord følger vi dig helt til dørs fra kursus til ”klar-til-behandling” af kunder.

Pris fra 30.000 kr. inkl. moms

Har du spørgsmål relateret til kurset, eller er du interesseret i at høre mere, så kontakt os på tlf. +45 50 99 77 99 eller skriv til os herunder.

Få et uforpligtende tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop