Lash Extensions & Brow Fix

Lash Extensions & Brow Fix

Lash Extensions & Brow Fix

Vil du gerne have smukke og lange øjenvipper? Eller hvad med flotte, velsoignerede bryn, der altid sidder som de skal? Hos Hend Beaty har vi mange års erfaring indenfor Lash Extensions og Brow Fix. De perfekte behandlinger til dig, som ønsker en fylde og forlængelse af dine egne vipper, samt fine og velplejede bryn, der for alvor indrammer og definerer dit ansigt. Uanset hvilket look du er til, så sørger vores dygtige behandlere for, at du får lige præcis de vipper og smukke bryn, du drømmer om, når du sætter dig i stolen hos Hend Beauty.

3 tips til længere holdbarhed

Intet fremhæver dine smukke ansigtstræk som et flot sæt vipper, der passer til dit ansigt. Men vipper har brug for pleje og omtanke for at holde længst muligt. Her er vores 3 tips til at forlænge holdbarheden af dine fine lash extensions.

Ikke pille!

Pas på med at pille ved dine vipper, da for meget pilleri kan få vipperne til at frigøre sig fra limen på din egen vippe, så de falder af.

Undgå vand de første 24 timer

Det er vigtigt, at vippelimen får lov at hærde efter din behandling. Sørg derfor for at undgå solarie, motion, svømning mm i minimum 24 timer efter behandlingen.

Brug en vippe balsam

Hvis dine egne vipper er tørre og svage kan du med fordel bruge en vippebalsam, der styrker dine egne vipper. Så holder de bedre på dine extensions, så de ikke falder lige så nemt af.

Hvad er Eyelash Extensions?

Eyelash Extensions teknikken er et super fint håndværk, hvor der forsigtigt limes kunstige vippehår på dine egne vipper. Sammen med din behandler vælger du den vippelængde og tykkelse, som passer til dine egne vipper, samt det vippelook, du bedst kan lide. Uanset om du ønsker et smukt, naturligt resultat eller de flotteste, lange barbievipper, så sørger vores dygtige tekniker for, at du går ud ad døren med lige præcis de vipper, du drømmer om. Så kan du vågne op med øjne, der stråler hver morgen, uden du skal bruge tid på at lægge mascara eller fjerne det igen om aftenen.

Holdbarhed og pleje

Holdbarheden af Lash Extensions varierer meget fra person til person, alt efter hvor god man er til at pleje og vedligeholde sine vipper. Vi anbefaler dog opfyldning hver 3-4 uge, så dine vipper altid er smukt opfyldt og giver dig den flotteste udstråling. Efter din vippebehandling er det vigtigt at du undgår solarie, dampbad/sauna, svømning og hård motion indenfor 24 timer, da limen skal have lov at hærde ordentligt for det mest holdbare resultat. Husk også at møde op uden mascara til din vippebehandling. Selvom vi naturligvis renser dine vipper for dig, vil rensningen af vipperne lige inden behandlingen kunne reducere holdbarheden.

Fremhæv dine øjne med smukke Lash Extensions og Brow Fix

Smukke bryn og lange, fine øjenvipper er er med til at skabe en masse udstråling og feminin energi hos kvinder, hvilket også er en af grundene til, at behandlingerne er blevet så populære. Hos Hend Beauty tager vi os godt og kærligt af både dine bryn og vipper, så du slipper for at bruge tid på vedligehold og makeup. Vær den smukkeste version af dig selv hver dag uden at brugere mere tid, end den tid du sidder i stolen hos os. Vi glæder os til at få dig til at stråle i vores salon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop