Bye Bye
CONCEALER

CCeye® er det første blide og yderst effektive lysende system mod mørke rande under øjnene.

3-6-trins blegningskonceptet lysner ikke kun mørke rande under øjnene trin for trin, men opstrammer også hele øjenområdet intensivt.

CCEYE® & CCSKIN®

CCeye® er det første kosmetiske blegningskoncept mod mørke rande under øjnene med en anti-aging effekt mod rynker, tårekanaler, poser under øjnene og hængende øjenlåg. Mange mennesker lider af mørke rande under øjnene på grund af deres gener, selvom de lever et helt sundt liv. Der er mange forskellige typer og farver af uønsket misfarvning, såsom kar, der skinner igennem, violet, blå, lysebrun, mørkebrun eller dybsort. Alle kan blidt lysne med CCeye® Treatment i 3-6 behandlingstrin uden at gennembore huden. Derudover har behandlingen en enormt opstrammende og hudforfinende effekt. Rynker og slap hud minimeres, hele øjenområdet bliver fyldigere og glattere.

De dermatologisk udviklede, UV-gennemtrængelige CCeye® concealerfarver er specielt udviklet til alle hudtoner for optimalt at tilpasse sig enhver hudtone. Selv om sommeren og vinteren tilpasser de behandlede områder sig til hudens farveændringer. Melaninet, som dannes i huden om sommeren, garner det behandlede område ganske normalt – ingen farveovergange er synlige. Enhver hudtone kan behandles – uanset om den er meget lys eller meget mørk. CCeye®-behandlingen arbejder med en specialudviklet farveformel, udføres hver 3.-4. uge og varer omkring 2 år. Vi anbefaler en årlig “fresh-up” for at bevare resultatet så længe som muligt.

Den originale CCeye® Treatment kanaliserer farverne blidt ind i huden ved hjælp af en specialudviklet CCeye®-gnidningsteknik og specialfremstillede “patent-anmeldte” moduler, uden at skade eller punktere huden. CCeye® er en ny og uafhængig behandlingsmetode, der IKKE KAN sammenlignes med andre behandlinger som permanent make-up, BB-glød eller en tatovering. Behandlingen er fuldstændig smertefri og tager cirka 1 time.

Vi bruger CCskin® Treatment til at skjule pigmentforstyrrelser, rosacea, portvinspletter og mange former for sunde ar såsom forbrændingsar, operationsar og vitiligo. CCskin®-behandlingen bruger en speciel teknik og en farveformel tilpasset hudtonen for at dække og permanent skjule ar eller harmløse hudmisfarvninger.
CCskin®-behandlingen udføres desuden 3-6 gange med 4 ugers mellemrum og varer omkring 2-3 år.

Priser

5.000,-

Pakkepris for 3 sessioner
(1.666,- pr session)

2.000,-

Per session efterfølgende
(kræver gennemført 3-sessions behandling)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop